Webinar - 24 september 2020

Werkgeluk - VOORBIJ DE FABELS

 

We vinden het steeds belangrijker gelukkig te zijn op het werk. We willen niet alleen geld verdienen maar ons ook goed voelen bij onze professionele activiteit: tevreden, verbonden, competent, erkend en liefst zelfs vrolijk. Omdat mensen die gelukkig zijn op het werk loyaler, geëngageerder en productiever zijn, hebben ook organisaties die werk verschaffen alle belang bij werkgeluk.

 

Bedrijven, overheden en verenigingen die naar een cultuur van werkgeluk willen, moeten meer doen dan  hun mensen wapenen tegen stress of burnout. Zij moeten omstandigheden crëeren waarin werkgeluk kan gedijen. Zij moeten hun leidinggevenden leren hoe zij op geluk kunnen sturen. En zij moeten hun medewerkers inzicht geven in wat zij zelf kunnen doen voor hun werkgeluk.

 

Pas als organisaties, leidinggevenden en medewerkers elk hun deel doen, kan een cultuur van werkgeluk ontstaan. En pas dan kunnen ook al de positieve gevolgen die de wetenschap verbindt met werkgeluk ontstaan.

Over hoe ieder van ons werkgeluk kan bevorderen, is de afgelopen tien jaar erg nuttig wetenschappelijk onderzoek gedaan.

 

Dajo brengt ons op een inspirerende manier de krachtigste inzichten en tools voor meer werkgeluk.

 

WIE IS DAJO DE PRINS?

Dr. mensenrechten en geluksexpert: "Mijn fascinatie voor geluk ontstond toen ik in de politieke wereld werkte als raadgever en speechschrijver: ik raakte ervan overtuigd dat het de taak van politiek is om het geluk van mensen zoveel mogelijk te bevorderen. En dat het moderne wetenschappelijke onderzoek naar geluk daar een goede leidraad voor biedt. Ik liet mijn oude liefde (mensenrechten) voor wat het was, en stortte mij op de gelukswetenschap. Mijn studiewerk mondde uit in een wetenschappelijke publicatie over hoe je in de huidige wereld het beste naar geluk kunt streven. Om de ideeën over (werk)geluk waarin ik geloof beter te kunnen verspreiden, ging ik aan de slag als trainer en coach. Vandaag begeleid ik organisaties en individuen die aan geluk de aandacht willen schenken die het verdient."

 

PRAKTISCH

  • Webinar via Zoom (link volgt)
  • Datum: Donderdag 24 september 2020
  • Timing: 18.30u tot 20u30
  • Prijs: leden House of Flanders gratis - € 25 p.p. voor niet-leden
    Na betaling van € 25 krijg je de link naar het webinar. (ING: BE27 3631 2441 5573, mededeling "werkgeluk")

 

 

INSCHRIJVEN

 

 

 

 

 

HOUSE OF FLANDERS vzw

Antwerpsesteenweg 92

BE-2800 Mechelen

secretariaat@houseofflanders.be

+32 (0)474 36 51 48

 

BTW BE 0537.903.701

© 2018 - House of Flanders. All Rights Reserved. | Privacy

Antwerpsesteenweg 92

BE-2800 Mechelen

secretariaat@houseofflanders.be

+32 (0)15/70 97 66