UITGESTELD - Debatlunch

Claire Tillekaerts, gedelegeerd bestuurder Flanders Investment & Trade

 

Trots zijn en vertellen waar we goed in zijn om onze Vlaamse welvaart te waarborgen

 

Export is het dagelijks brood van de Vlaamse economie maar maakt ze ook kwetsbaar. Onder leiding van Tillekaerts tracht de FIT overal ter wereld te vertellen waarom we als Vlamingen best wat trotser mogen zijn als aantrekkelijke investeringsbestemming. Heel belangrijk om buitenlandse investeerders over de streep te trekken. Anderzijds zet de gedreven FIT-topvrouw voor Vlaamse ondernemingen, klein én groot, Vlaanderen op de wereldkaart. FIT creëert exportkansen voor hen en ondersteunt hen daarbij. Een netwerk van lokale vertegenwoordigers in 76 landen bouwt wereldwijd aan vertrouwensrelaties gebaseerd op menselijke interactie.

 

Tillekaerts zet verbeten in op de vervlechting van internationaal ondernemen, technologie, innovatie en meertaligheid, zeker nu de exportmotor en buitenlandse investeringen in deze barre corona-tijden nog maar pas uit waakvlaminstelling zijn geraakt. Het blijft cruciaal om wereldwijd onze ogen open te houden voor kansrijke afzetmarkten en sectoren. En om onszelf te verkopen en onze sterktes te verzilveren. Hoe en waarom u daartoe een partnership met FIT kan uitbouwen, licht de immer gedreven Tillekaerts u graag toe tijdens deze debatlunch.

 

Want laten we niet vergeten, zeker nu deze crisis ook kansen biedt: een groot deel van onze welvaart halen we binnen door export of door buitenlandse investeringen.

 

PRAKTISCH

  • Faculty Club, Groot Begijnhof 14, 3000 Leuven
  • Aanvang: 12u, ontvangst vanaf 11u30
  • Prijs: € 65 p.p. (incl. diner, excl. BTW) - € 115 p.p.  (€ 65 lunch + € 50 spreker, excl. BTW) voor niet-leden (wordt in mindering gebracht bij aansluiting als lid)

 

 

 

 

 

 

 

 

HOUSE OF FLANDERS vzw

Antwerpsesteenweg 92

BE-2800 Mechelen

secretariaat@houseofflanders.be

+32 (0)474 36 51 48

 

BTW BE 0537.903.701

© 2018 - House of Flanders. All Rights Reserved. | Privacy

Antwerpsesteenweg 92

BE-2800 Mechelen

secretariaat@houseofflanders.be

+32 (0)15/70 97 66