Programma najaar

 

 

Beste House of Flanders Vrienden en sympathisanten,

 

De Belgische regering heeft een nieuwe reeks maatregelen om de verspreiding van het corona-virus krachtdadig in te dammen en terug te dringen, uitgevaardigd.

 

De coronacrisis lijkt steeds meer op een op een angstaanjagende rit in een rollercoaster. Het pad naar een coronavrije samenleving is zeer moeilijk, steil omhoog en verloopt langzaam. Even aandacht verslappen kan de situatie weer snel uit de hand laten lopen. Waakzaamheid blijft dus geboden alsook ons strikt aan de regels houden.

 

Ondertussen maken we er het beste van zonder daarom alles lam te leggen. Deze nieuwe maatregelen nopen ons evenwel opnieuw om de komende House of Flanders-activiteiten te herschikken. Zo zal de debatlunch met Claire Tillekaerts, CEO van Flanders Investment & Trade, op 19 november in de Leuvense Faculty Club naar een latere datum verschuiven. De voor december van dit jaar nog geplande activiteiten worden nog even “on hold” gezet. Maar ook die activiteiten zullen wellicht afgelast en/of verschoven worden. Vanzelfsprekend houden we u daarvan tijdig op de hoogte.

 

Met zijn allen moeten we ons uiterste best doen om iedereen zo goed mogelijk door deze moeilijke periode te loodsen. Daarbij denken we in de eerste plaats aan de zorgverleners die nu en de komende weken bovenmenselijke inspanningen leveren alsook aan de kwetsbare mensen zoals rusthuisbewoners. Zonder iedereens hulp zal het echter niet lukken. Respecteer daarom de regels. Zorg goed voor uzelf en voor elkaar.

 

Graag wens ik u veel doorzettingsvermogen en standvastigheid en uiteraard een goede gezondheid toe,

 

Met vriendelijke groeten,

 

Honoré Pitteljon, voorzitter

HOUSE OF FLANDERS vzw

Antwerpsesteenweg 92

BE-2800 Mechelen

secretariaat@houseofflanders.be

+32 (0)474 36 51 48

 

BTW BE 0537.903.701

© 2018 - House of Flanders. All Rights Reserved. | Privacy

Antwerpsesteenweg 92

BE-2800 Mechelen

secretariaat@houseofflanders.be

+32 (0)15/70 97 66